LOUNASLISTA VKO 3
ma 18.01
Nakkikastike (L,G)
Riistakiusaus (L,G)
Perunat (L,G)
…………………………………………………………………………………………………….
Ti 19.01
Perinteiset silakkapihvit (L)
Jauhelihakastike (L,G)
…………………………………………………………………………………………………
Ke 20.01 (L,G)
Lihaperunalaatikko (L,G)
Uunimakkara L,G
………………………………………………………………………………………………….
TO 21.01
Hernekeitto (L,G), pannari L ( kysy glut. pannari keittiöstä)
Pekoninen jauhelihapihvi (L,G)
Muusi (L, G)
…………………………………………………………………………………………………
PE 22.01
Broileriwokki (L,G)
Lohilaatikko ( L, G)
Lounaissa käyttämämme broilerin, naudan- ja porsaanliha on Suomalaista.
Riistakäristys Uusiseelanti +ruotsi
tervetuloa!